DataHouse
SportsHigh.com - Hawaii High School Athletic Association
Partners
NFHS Learning Center
Play Smart. Play Hard.
Logo_nocad
Loomis-lapann
resources
about
softball: HHSAA Division II Game 4: Waialua def. Lanai, 12-8

WAIALUA HIGH SCHOOL vs LANAI HIGH SCHOOL (May 11, 2022)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
WAIALUA HIGH SCHOOL vs LANAI HIGH SCHOOL
May 11, 2022 at KAHULUI, HI (MAUI) (PATSY MINK FIELD)

WAIALUA HIGH SCHOOL 12 (8-6)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
LACI SABANAL cf 
ALIYAH CROWLEY c 
KAWEHI GRACE-CAMPBEL ss 
ANELA HERNANDEZ p/1b 
   JADYN MILLER pr/dh 
KAIA TRASK 2b 
ALEXIS QUICK 3b 
MIKAELA FUIAVA dh 
KIANI AMANTIAD lf 
MAURA MUNIZ 1b/p 
   HARLEE DICION pr 
CHOLE BUMANGLAG rf 
Totals  27  12  11  21 
  

LANAI HIGH SCHOOL 8 (6-1-1)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
VENIZA JACKSON 2b 
VANESSA PERALTA lf 
KEALA MONTGOMERY p 
ALANNA MANUEL ss 
MALIA GEORGE 1b 
ANUHEA KAPUA cf 
PUMEHANA KAPUA 3b 
   KAMRYNN KANNO pr/3b 
LEIHIWA SILIGA rf 
   ARIANNE CABICO rf 
NOELANI SIGRAH c 
   RYLEE SANCHES c 
Totals  30  21 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
WAIALUA HIGH SCHOOL. 102 321 3 - 12  4  5
LANAI HIGH SCHOOL... 201 041 0 -  8  7  4
-----------------------------------------
E - K.GRACE-CAMP 3; K.TRASK; C.BUMANGLAG; V.JACKSON; P.KAPUA; N.SIGRAH 2. LOB - BULLDOGS 6; PINE LASSES 8. 2B - A.QUICK; A.MANUEL; N.SIGRAH. 3B - K.MONTGOMERY. HBP - V.JACKSON; A.MANUEL; M.GEORGE; P.KAPUA. SH - M.FUIAVA; P.KAPUA. SB - L.SABANAL 2; A.CROWLEY 2; K.GRACE-CAMP; J.MILLER 2; K.TRASK; A.QUICK; K.AMANTIAD 3; V.JACKSON 2; A.MANUEL 2; M.GEORGE.

WAIALUA HIGH SCHOOL   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ANELA HERNANDEZ W  4.0  18  24 
MAURA MUNIZ   3.0  12  13 
  
LANAI HIGH SCHOOL   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KEALA MONTGOMERY L  7.0  12  11  17  27  39 

Win - A.HERNANDEZ. Loss - K.MONTGOMERY. Save - None. WP - K.MONTGOMERY 17. HBP - by A.HERNANDEZ (M.GEORGE); by A.HERNANDEZ (P.KAPUA); by A.HERNANDEZ (V.JACKSON); by A.HERNANDEZ (A.MANUEL). PB - N.SIGRAH.

Umpires - HP: BLAISE NAEHU 1B: JOHN GLENN 3B: GINA FERNANDEZ
Start: 7:00 PM Time: 2:47 Attendance:
Weather: OVERCAST, SLIGHT WIND
A.HERNANDEZ faced 3 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
WAIALUA HIGH SCHOOL vs LANAI HIGH SCHOOL
May 11, 2022 at KAHULUI, HI (MAUI) (PATSY MINK FIELD)

WAIALUA HIGH SCHOOL starters: 6/cf L.SABANAL; 12/c A.CROWLEY; 7/ss K.GRACE-CAMP; 22/p A.HERNANDEZ; 10/2b K.TRASK; 9/3b A.QUICK; 30/dh M.FUIAVA; 2/lf K.AMANTIAD; 1/1b M.MUNIZ; 23/rf C.BUMANGLAG;

LANAI HIGH SCHOOL starters: 10/2b V.JACKSON; 13/lf V.PERALTA; 11/p K.MONTGOMERY; 12/ss A.MANUEL; 18/1b M.GEORGE; 6/cf A.KAPUA; 4/3b P.KAPUA; 9/rf L.SILIGA; 2/c N.SIGRAH;

WAIALUA HIGH SCHOOL 1st - L.SABANAL walked. L.SABANAL advanced to second on a wild pitch. L.SABANAL advanced to third on a wild pitch. A.CROWLEY grounded out to 1b unassisted, RBI; L.SABANAL scored. K.GRACE-CAMP walked. A.HERNANDEZ reached on a fielder's choice; K.GRACE-CAMP out at second 2b unassisted. J.MILLER pinch ran for A.HERNANDEZ. K.TRASK grounded out to 2b; J.MILLER advanced to second. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

LANAI HIGH SCHOOL 1st - A.HERNANDEZ to p for J.MILLER. V.JACKSON singled to pitcher. V.JACKSON stole second. V.PERALTA reached on a muffed throw by 2b; V.JACKSON scored, unearned. K.MONTGOMERY reached on a fielding error by ss; V.PERALTA advanced to second. A.MANUEL out at first 1b to 2b; K.MONTGOMERY advanced to second; V.PERALTA advanced to third. M.GEORGE hit by pitch. A.KAPUA struck out looking. P.KAPUA hit by pitch; M.GEORGE advanced to second; K.MONTGOMERY advanced to third; V.PERALTA scored, unearned. L.SILIGA grounded out to 1b unassisted. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 3 LOB.

WAIALUA HIGH SCHOOL 2nd - A.QUICK fouled out to 1b. M.FUIAVA grounded out to c. K.AMANTIAD reached on an error by 2b. K.AMANTIAD stole second. K.AMANTIAD advanced to third on a passed ball. M.MUNIZ walked. L.SABANAL grounded out to p, bunt. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

LANAI HIGH SCHOOL 2nd - N.SIGRAH popped up to p. V.JACKSON hit by pitch. V.PERALTA struck out looking. K.MONTGOMERY struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

WAIALUA HIGH SCHOOL 3rd - A.CROWLEY walked. A.CROWLEY stole second. A.CROWLEY stole third. K.GRACE-CAMP singled to center field, RBI; A.CROWLEY scored. K.GRACE-CAMP advanced to second on a wild pitch. A.HERNANDEZ flied out to cf; K.GRACE-CAMP advanced to third. K.GRACE-CAMP scored on a wild pitch. K.TRASK grounded out to p. A.QUICK reached on a fielding error by 3b. A.QUICK stole second. M.FUIAVA grounded out to 2b. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

LANAI HIGH SCHOOL 3rd - A.MANUEL doubled to center field. M.GEORGE singled to center field, advanced to second, RBI; A.MANUEL scored. A.KAPUA popped up to ss. P.KAPUA out at first c to 2b, bunt, SAC; M.GEORGE advanced to third. L.SILIGA struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

WAIALUA HIGH SCHOOL 4th - K.AMANTIAD walked. K.AMANTIAD stole second. K.AMANTIAD stole third. M.MUNIZ popped up to ss. L.SABANAL walked. L.SABANAL stole second. A.CROWLEY struck out swinging. L.SABANAL advanced to third; K.AMANTIAD scored on a wild pitch. K.GRACE-CAMP walked. K.GRACE-CAMP advanced to third; L.SABANAL scored on a wild pitch. K.GRACE-CAMP scored on a throwing error by c, unearned. A.HERNANDEZ lined out to 3b. 3 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

LANAI HIGH SCHOOL 4th - N.SIGRAH struck out looking. V.JACKSON grounded out to 3b. V.PERALTA reached on a throwing error by ss. K.MONTGOMERY grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

WAIALUA HIGH SCHOOL 5th - K.TRASK singled to left field. K.TRASK stole second. K.TRASK advanced to third on a wild pitch. A.QUICK doubled to right field, RBI; K.TRASK scored. A.CABICO to rf for L.SILIGA. M.FUIAVA grounded out to p, bunt, SAC; A.QUICK advanced to third. A.QUICK scored on a wild pitch. K.AMANTIAD struck out looking. M.MUNIZ walked. M.MUNIZ advanced to second on a wild pitch. H.DICION pinch ran for M.MUNIZ. L.SABANAL walked, advanced to second; H.DICION advanced to third on a wild pitch. A.CROWLEY struck out swinging, out at first c to 1b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

LANAI HIGH SCHOOL 5th - M.MUNIZ to 1b for H.DICION. A.MANUEL hit by pitch. M.GEORGE singled to right field; A.MANUEL advanced to third. K.KANNO pinch ran for P.KAPUA. M.GEORGE stole second. A.KAPUA walked. A.HERNANDEZ to 1b. M.MUNIZ to p. K.KANNO reached on a fielder's choice, bunt; A.KAPUA advanced to second; M.GEORGE advanced to third; A.MANUEL out at home 3b to c. L.SILIGA to rf for A.CABICO. L.SILIGA walked, RBI; K.KANNO advanced to second; A.KAPUA advanced to third; M.GEORGE scored. N.SIGRAH doubled to center field, out at third lf to 3b, 3 RBI; L.SILIGA scored; K.KANNO scored; A.KAPUA scored. V.JACKSON reached on a muffed throw by ss. V.JACKSON stole second, advanced to third. V.PERALTA struck out looking. 4 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

WAIALUA HIGH SCHOOL 6th - K.KANNO to 3b. K.GRACE-CAMP singled to right field. K.GRACE-CAMP stole second. A.HERNANDEZ popped up to 2b. K.TRASK struck out looking. K.GRACE-CAMP advanced to third on a wild pitch. K.GRACE-CAMP scored on a wild pitch. A.QUICK popped up to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

LANAI HIGH SCHOOL 6th - K.MONTGOMERY tripled to right field. A.MANUEL singled to right field, RBI; K.MONTGOMERY scored. M.GEORGE grounded out to c unassisted; A.MANUEL stole second. A.MANUEL stole third. A.KAPUA grounded out to 2b. P.KAPUA to 3b for K.KANNO. P.KAPUA struck out looking. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

WAIALUA HIGH SCHOOL 7th - M.FUIAVA walked. J.MILLER to dh for M.FUIAVA. J.MILLER stole second. J.MILLER stole third. J.MILLER scored on a wild pitch. K.AMANTIAD struck out, reached first on an error by c. M.MUNIZ reached on a fielder's choice; K.AMANTIAD out at second 2b to ss. M.MUNIZ advanced to second on a wild pitch. M.MUNIZ advanced to third on a wild pitch. L.SABANAL walked. L.SABANAL stole second. A.CROWLEY struck out swinging. L.SABANAL advanced to third; M.MUNIZ scored on a wild pitch, unearned. L.SABANAL scored on a wild pitch, unearned. K.GRACE-CAMP lined out to p. 3 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

LANAI HIGH SCHOOL 7th - L.SILIGA out at first 1b to 2b. R.SANCHES to c for N.SIGRAH. R.SANCHES lined out to lf. V.JACKSON reached on an error by rf, out at second rf to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

 
Line score
 


WAIALUA HIGH SCHOOL 12, LANAI HIGH SCHOOL 8 (May 11, 2022 at KAHULUI, HI (MAUI))
----------------------------------------------------------------------
WAIALUA HIGH SCHOOL. 102 321 3 - 12  4  5      (8-6)
LANAI HIGH SCHOOL... 201 041 0 -  8  7  4      (6-1-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: WAIALUA HIGH SCHOOL - ANELA HERNANDEZ; MAURA MUNIZ(5) and ALIYAH CROWLEY.
LANAI HIGH SCHOOL - KEALA MONTGOMERY and NOELANI SIGRAH; RYLEE SANCHES.
Win-ANELA HERNANDEZ  Loss-KEALA MONTGOMERY  T-2:47  A-0
Weather: OVERCAST, SLIGHT WIND

A.HERNANDEZ faced 3 batters in the 5th.
Loading...