DataHouse
SportsHigh.com - Hawaii High School Athletic Association
Partners
NFHS Learning Center
Play Smart. Play Hard.
Logo_nocad
Loomis-lapann
resources
about
softball: HHSAA Division II Game 10: Nanakuli def. Lanai, 13-2 (5 innings)

NANAKULI HIGH SCHOOL vs LANAI HIGH SCHOOL (May 13, 2022)

 
Box Score
 

DATAHOUSE/HHSAA SOFTBALL CHAMPIONSHIPS
NANAKULI HIGH SCHOOL vs LANAI HIGH SCHOOL
May 13, 2022 at KAHULUI,HI (MAUI) (PATSY MINK FIELD)

NANAKULI HIGH SCHOOL 13 (14-3)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
LEXUS KOTRYS ss 
   SYDNEY KALAWA ph 
DANIELLA SAMSON-WRIT c 
HAILEY FLINT 2b 
   NADINE SCHMIDT-SAKAB 2b 
   ARIEL CARILLO 2b 
JHANZ KAAWA-KALAWA 1b 
MELODY MAKANEOLE-BAL dh/p 
   HAIDYN IOAPO dh 
KUHILANI HORSWILL 3b 
   MALIA ENRIQUEZ 3b/1b 
   TATIANA HAUHIO 3b 
JENNA KU rf 
   ZJAYLEY MUNDON rf 
TILI KEOHUHU lf 
   SIENNA KAUHI lf 
CHARYNE KOKO p/dh 
   TIARE MIURA p 
SHANTI CALARRUDA cf 
   LORI FERREIRA cf 
Totals  26  13  11  13  15 
  

LANAI HIGH SCHOOL 2 (6-2-1)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
VENIZA JACKSON 3b 
VANESSA PERALTA lf 
KEALA MONTGOMERY p 
ALANNA MANUEL ss 
MALIA GEORGE dh 
ANUHEA KAPUA cf 
RYLEE SANCHES c 
   KAMRYNN KANNO pr/2b 
PUMEHANA KAPUA 1b 
NOELANI SIGRAH 2b 
ARIANNE CABICO rf 
   LEIHIWA SILIGA rf 
Totals  21  15 

Score by Innings               R  H  E
--------------------------------------
NANAKULI HIGH SCHOOL 152 14 - 13 11  1
LANAI HIGH SCHOOL... 002 00 -  2  8  2
--------------------------------------
E - M.ENRIQUEZ; R.SANCHES; N.SIGRAH. LOB - GOLDEN HAWKS 3; PINE LASSES 7. 2B - D.SAMSON-WRI; K.MONTGOMERY 2; A.MANUEL; M.GEORGE. 3B - L.KOTRYS; C.KOKO. HBP - M.MAKANEOLE. SH - T.KEOHUHU. SF - D.SAMSON-WRI. SB - D.SAMSON-WRI 2; N.SCHMIDT-SA; M.MAKANEOLE; C.KOKO. CS - K.MONTGOMERY.

NANAKULI HIGH SCHOOL  ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CHARYNE KOKO W  2.0 
TIARE MIURA   2.0  10 
MELODY MAKANEOLE-BAL   1.0 
  
LANAI HIGH SCHOOL   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KEALA MONTGOMERY L  5.0  11  13  10  26  31 

Win - C.KOKO. Loss - K.MONTGOMERY. Save - None. WP - C.KOKO; T.MIURA; K.MONTGOMERY 5. HBP - by K.MONTGOMERY (M.MAKANEOLE).

Umpires - HP: GINA FERNANDEZ 1B: JON BERMAN 3B: ACE ESAU
Start: 10:00am Time: 1:40 Attendance:
Weather: SUNNY,SLIGH WIND

 
Play-by-Play
 

DATAHOUSE/HHSAA SOFTBALL CHAMPIONSHIPS
NANAKULI HIGH SCHOOL vs LANAI HIGH SCHOOL
May 13, 2022 at KAHULUI,HI (MAUI) (PATSY MINK FIELD)

NANAKULI HIGH SCHOOL starters: 1/ss L.KOTRYS; 13/c D.SAMSON-WRI; 19/2b H.FLINT; 22/1b J.KAAWA-KAWA; 18/dh M.MAKANEOLE; 9/3b K.HORSWILL; 11/rf J.KU; 14/lf T.KEOHUHU; 0/p C.KOKO; 4/cf S.CALARRUDA;

LANAI HIGH SCHOOL starters: 10/3b V.JACKSON; 13/lf V.PERALTA; 11/p K.MONTGOMERY; 12/ss A.MANUEL; 18/dh M.GEORGE; 6/cf A.KAPUA; 7/c R.SANCHES; 4/1b P.KAPUA; 2/2b N.SIGRAH; 3/rf A.CABICO;

NANAKULI HIGH SCHOOL 1st - L.KOTRYS tripled to center field. D.SAMSON-WRI flied out to cf, SAC, RBI; L.KOTRYS scored. H.FLINT flied out to cf. J.KAAWA-KAWA struck out looking. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

LANAI HIGH SCHOOL 1st - V.JACKSON grounded out to ss. V.PERALTA grounded out to p. K.MONTGOMERY doubled to left field. K.MONTGOMERY advanced to third on a wild pitch. A.MANUEL flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

NANAKULI HIGH SCHOOL 2nd - M.MAKANEOLE hit by pitch. M.MAKANEOLE stole second. K.HORSWILL walked. K.HORSWILL advanced to second; M.MAKANEOLE advanced to third on a wild pitch. J.KU struck out, reached first on a throwing error by c. T.KEOHUHU singled to center field, advanced to second, 2 RBI; J.KU advanced to third; K.HORSWILL scored, unearned; M.MAKANEOLE scored. C.KOKO singled to right field, 2 RBI; T.KEOHUHU scored; J.KU scored, unearned. C.KOKO stole second. L.SILIGA to rf for A.CABICO. L.KOTRYS flied out to cf. C.KOKO advanced to third on a wild pitch. D.SAMSON-WRI singled to center field, RBI; C.KOKO scored. D.SAMSON-WRI stole second. H.FLINT reached on a fielder's choice; D.SAMSON-WRI out at third 3b unassisted. J.KAAWA-KAWA struck out swinging. 5 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

LANAI HIGH SCHOOL 2nd - L.FERREIRA to cf for S.CALARRUDA. M.ENRIQUEZ to 3b for K.HORSWILL. M.GEORGE grounded out to 3b. A.KAPUA reached on a fielding error by 3b. R.SANCHES walked; A.KAPUA advanced to second. K.KANNO pinch ran for R.SANCHES. P.KAPUA struck out swinging. N.SIGRAH struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

NANAKULI HIGH SCHOOL 3rd - R.SANCHES to c for K.KANNO. M.MAKANEOLE reached on a fielding error by 2b. K.KANNO to 2b for N.SIGRAH. M.ENRIQUEZ singled to shortstop; M.MAKANEOLE advanced to third. J.KU grounded out to p, RBI; M.ENRIQUEZ advanced to third; M.MAKANEOLE scored. T.KEOHUHU grounded out to 1b unassisted, bunt, SAC, RBI; M.ENRIQUEZ scored, unearned. C.KOKO tripled to center field. L.KOTRYS grounded out to p. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

LANAI HIGH SCHOOL 3rd - T.MIURA to p for C.KOKO. N.SCHMIDT-SA to 2b for H.FLINT. H.IOAPO to dh for M.MAKANEOLE. T.HAUHIO to 3b for M.ENRIQUEZ. Z.MUNDON to rf for J.KU. V.JACKSON singled to center field. V.PERALTA struck out swinging. V.JACKSON advanced to second on a wild pitch. K.MONTGOMERY flied out to lf. A.MANUEL doubled to left field, RBI; V.JACKSON scored. M.GEORGE doubled to center field, RBI; A.MANUEL scored. A.KAPUA walked. R.SANCHES reached on a fielder's choice; A.KAPUA advanced to second; M.GEORGE out at third 3b unassisted. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

NANAKULI HIGH SCHOOL 4th - D.SAMSON-WRI grounded out to 3b. N.SCHMIDT-SA walked. M.ENRIQUEZ to 1b for J.KAAWA-KAWA. N.SCHMIDT-SA stole second. N.SCHMIDT-SA advanced to third on a wild pitch. M.ENRIQUEZ grounded out to ss, RBI; N.SCHMIDT-SA scored. H.IOAPO struck out, out at first c to 1b. 1 run, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

LANAI HIGH SCHOOL 4th - A.CARILLO to 2b for N.SCHMIDT-SA. S.KAUHI to lf for T.KEOHUHU. P.KAPUA grounded out to p. K.KANNO grounded out to ss. V.JACKSON struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

NANAKULI HIGH SCHOOL 5th - T.HAUHIO singled to left field. Z.MUNDON reached on a fielder's choice; T.HAUHIO advanced to second, out at third 1b to 3b. Z.MUNDON advanced to second on a wild pitch. S.KAUHI singled to left field, advanced to third, RBI; Z.MUNDON scored. T.MIURA singled to center field, RBI; S.KAUHI scored. S.KALAWA pinch hit for L.KOTRYS. C.KOKO to p for T.MIURA. S.KALAWA grounded out to p; C.KOKO advanced to second. C.KOKO advanced to third on a wild pitch. D.SAMSON-WRI doubled to center field, RBI; C.KOKO scored. D.SAMSON-WRI stole third. A.CARILLO singled to center field, RBI; D.SAMSON-WRI scored. M.ENRIQUEZ grounded out to 1b unassisted. 4 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

LANAI HIGH SCHOOL 5th - L.KOTRYS to ss for S.KALAWA. M.MAKANEOLE to p for C.KOKO. H.FLINT to 2b for A.CARILLO. J.KAAWA-KAWA to 1b for M.ENRIQUEZ. M.MAKANEOLE to p for H.IOAPO. K.HORSWILL to 3b for T.HAUHIO. J.KU to rf for Z.MUNDON. T.KEOHUHU to lf for S.KAUHI. C.KOKO to dh for M.MAKANEOLE. S.CALARRUDA to cf for L.FERREIRA. V.PERALTA singled to pitcher. K.MONTGOMERY doubled to center field, advanced to third; V.PERALTA advanced to third, out at home ss to c. K.MONTGOMERY out at third c to 3b, caught stealing. A.MANUEL walked. M.GEORGE singled to center field; A.MANUEL advanced to second. A.KAPUA singled to right field; M.GEORGE advanced to second; A.MANUEL advanced to third, out at home rf to c. 0 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


NANAKULI HIGH SCHOOL 13, LANAI HIGH SCHOOL 2 (May 13, 2022 at KAHULUI,HI (MAUI))
----------------------------------------------------------------------
NANAKULI HIGH SCHOOL 152 14 - 13 11  1      (14-3)
LANAI HIGH SCHOOL... 002 00 -  2  8  2      (6-2-1)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: NANAKULI HIGH SCHOOL - CHARYNE KOKO; TIARE MIURA(3); MELODY MAKANEOLE-BAL(5) and
DANIELLA SAMSON-WRIT. LANAI HIGH SCHOOL - KEALA MONTGOMERY and RYLEE SANCHES.
Win-CHARYNE KOKO  Loss-KEALA MONTGOMERY  T-1:40  A-0
Weather: SUNNY,SLIGH WIND
Loading...